Lördag 1 februari

Aquarian Sadhana

Vill du ge dig en härlig start på dagen med yoga och meditation för vattumannens tidsålder? Aquarian Sadhana praktiseras av kundaliniyogis runtom i världen för att rena undermedvetna blockeringar, uppnå högre medvetenhet och förbereda kroppen för dagen. Vi börjar sadhana med att läsa Japji – en av ursprungskällorna till mantra och ljud som läker själen, stillar sinnen och helar kroppen. Efter yoga och djupvila mediterar vi till mantran för vattumannens tidsålder. Inga förkunskaper krävs!

 

Ledare: Kundaliniyogalärarna på Yogastudion


Lördag 1 februari
Kl 07.00 - 09.30

Pris: 150 kr
Medlemmar 10 % rabatt

 

Efteråt bjuder vi på frukost. Havregrynsgröt med frukt, kanel och havredryck/soyadryck till, plus yogite.
Detta är en klassisk frukost för kundaliniyogisar.
Om gröt inte fungerar för dig, meddela senast 29 januari, så ordnar vi yoghurt i ställe.

 

 

Varmt välkomna!

Avslappningskvällar

Tisdagarna 11/2, 10/3, 7/4, 5/5 och 2/6 kl 19.00-20.00

 

Boka ett eller flera tillfällen!

Kom som du är, bädda ner dig under filt och bli guidad in

i avslappning, vila till gongarna, vindspelen och trumman.

 

Denna stund släpper du allt för att kliva in i djupavslappning. Vi gör Inget yogapass, utan går direkt in i vila. Inga förkunskaper krävs!

Tips, för dig som vill kan du kombinera med Kundaliniyogapasset som hålls innan kl 17.30-18.45, stanna sedan kvar och var med på avslappningskvällen.

 

Lärare: Anna Thors Pris: 165 kr. Medlemmar 10 % rabatt

Yoga som Stresshantering - därför fungerar det! + Frågestund inför Kundaliniyogautbildningen!

Två event denna kväll, 28 februari!

1. Frågestund för dig som är intresserad av Kundalini och medicinsk yogautbildningen!

2. Workshop - Yoga som stresshantering!

Vi lever i en tid där allt går snabbare. Vi behöver göra fler val än någonsin och det ställer stora krav på vårt nervsystem. För att hantera den stressen som det innebär, så behöver vi hitta tekniker för det. Yogan har alla de komponenterna som behövs, fysisk aktivitet, avspänning och medveten närvaro. Det ligger i linje med aktuell forskning på hur vi kan hantera stress.

 

Denna dag kommer Ulrika Berglind, som är en av lärarna på kundalini och medicinsk yogautbildning som startar i höst, att hålla denna kväll. Detta event är öppet för alla även för dig som bara vill veta mer om hur du hanterar stress.

 

17.00 – 18.00 Vi bjuder på fika med med te och matigare macka + frågestund om yogautbildningen som startar 2-4 oktober 2020.

18.00-20.00 Föreläsning + yogapass och gong.

Efteråt är det öppet för dig som är intresserad och har frågor kring utbildningen.

 

Pris: 350 kr.
 

OBS! Välj alternativ i bokningen, om du kommer på frågestunden före eller inte, så vi vet hur mycket fika vi ska göra. Tack!

 

VARMT VÄLKOMNA!

14 - 16 mars 2020

Arbetar du med barn på en skola eller förskola? Har du egna barn eller barnbarn?

Kanske håller du själv på med yoga och skulle vilja hitta ett sätt att ge barnen i din närhet tillgång till yogans välgörande tekniker?
Då är denna utbildning något för dig. Du får lära dig hur du på ett inspirerande och lekfullt sätt kan börja utöva yoga med barn.

Med dig från utbildningen får du ett kompendium som innehåller exempel på yogasagor, meditationer, avslappningsövningar, hur du kan integrera yogan i samtal kring olika ämnen samt vad de olika övningarna är bra för. Du får också ett certifikat som visar att du genomgått denna utbildning.

Har du gått utbildningen tidigare och längtar efter en uppfräschning har du möjlighet att delta för halva priset.

Maila oss på: info@yogastudion.se för detta.

Innehåll Lördag:

Ett yogapass för dig

Introduktion Yoga och Yoga för barn

Andningens betydelse

Tepaus

Andningsövningar

Asanas – Yogapositioner

Yogasaga

Lunch c:a 12:30-13:30

Avslappningsövningar

Meditation

Skapande av Yogasagor

Yogapass och avslappning

 

Innehåll Söndag:

Ett yogapass för dig

Andningsövningar Asanas – Yogapositioner

Tepaus

Yoga i barnens vardag/på förskolan.

Yogasagor

Lunch 12:30-13:30

Yogasagor Avslappning

Avslutning

Investering:

1700 kr för båda dagarna samt certifikat + kompendium.

Vi bjuder på te och enklare tilltugg i pauserna.

 

Anmälan:

Görs via bokaknappen nedan.
Betalning görs via bg.nr. 115-7049 senast 15 februari.

VARMT VÄLKOMNA!

Lördag den 9 maj klockan 10-12

Allt liv är vibrationer, ljud är vibrationer och yoga bygger på ljud.

Gongens vibrationer löser upp djupt liggande stress och tar dig snabbt ner i djup avslappning och återhämtning. Gongen går förbi hjärnan direkt in i kroppen och startar din egen självläkning.

Vi börjar med ett yogapass följt av en längre vila till tre gongar och andra ljudvibrationer som shamantrumma, klangskål, vindspel, kalimba med mera. Att använda flera olika ljudvibrationer fördjupar och förstärker upplevelsen och hjälper dig in i ett meditativt tillstånd, en resa in i dig själv. 

Vi bjuder på te och frukt efteråt.

Lärare: Monica Gustafsson, internationellt certifierad kundaliniyogalärare, master gongpractitioner

Pris: 295 kronor, 10 procent rabatt för dig som är medlem

Välkommen!

4 - 5 april samt 25 - 26 april 2020

Välkommen till fyra dagar fulla med övningar och tekniker för att fördjupa och förbättra din yin praktik och undervisning. 

I denna unika 40 timmars fördjupningsutbildning "yin extra allt" tittar vi på olika sätt att fördjupa och bredda vår undervisning och praktik. Utbildningen erbjuder en rad extra verktyg och kompletterande praktiker som du kan använda dig av för att fördjupa och berika din yin yoga och undervisning. Efter dessa dagar kommer din "bag of tricks" att vara väsentligt utökad!

Vi kommer bland annat att titta på:
- Yogapoesi
- Meditation
- Pranayama
- Qi gong
- Massage och yin yoga
- Self Myofascial Release (SMR)
- Emotional Freedom Techniques (EFT) & Energipsykologi
- Assisterad yin yoga
- Kompletterande yangflöden
- Annorlunda yinpositioner

Diplom - Kursintyg
Efter genomförd utbildning får du ett diplom som visar vad du lärt dig. Obligatorisk närvaro under HELA kursen krävs för att få diplom.

Inför kursstart
Inför kursstarten så skall du ha skickat in tre av dina favoritdikter (kan även vara sängtexter eller liknande) och en kort reflektion kring vardera, gärna i relation till yin yoga och den mjuka vishetens väg.

Datum

4-5 & 25-26 april 2020.
Varje dag löper från 09.00-17.00. Ibland slutar vi lite tidigare.
Lunch cirka 12.-13.15.

Anmälan & pris
Utbildningen kostar 6300 kronor.

Sista anmälningsdag är 1 april men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid. Anmälan görs via BOKA knappen nedan.

Varmt välkommen djupare in på den mjuka vishetens väg och detta yin äventyr!

Surya

Vad andra säger om utbildningen:

"Utbildningen har påverkat mig på många sätt. Den går mycket mer på djupet än Modul 1 och den är också mycket mer utmanande. Jag har verkligen fått utmana mina egna gränser och det har känts oerhört bra att kliva ut ur min "Comfort zone", även om det jobbigt just när en gör det.
Jag har fått massor av nya verktyg att ta med mig i min roll som yogalärare och jag har också, precis som i Modul 1, gått igenom en personlig resa och utveckling under dessa dagar. Allt som allt tycker jag att detta varit en fantastiskt bra utbildning och det var verkligen Extra allt av allt!."


"Kursmanualen är omfattande och full av verktyg. Ett riktigt uppslagsverk som jag vet att jag kommer att återvända till om och om igen."

"Jag älskar din närvaro och ditt personliga engagemang som alltid ger oss det lilla extra. Det känns verkligen att du vill ge oss förutsättningarna för att hitta in till vårt innersta hjärta."

Kundalini & medicinsk yogautbilning

THE AQUARIAN TEACHER™ KRI LEVEL ONE
Teacher Training Program

 

NYTT - Bli internationell certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan och instruktör i medicinsk yoga på en och samma gång.

 

START 2 - 4 oktober 2020

 

”Jag har hittat en stabilitet i mig själv. Nu lyssnar jag inåt på min egen röst, tidigare lyssnade jag mer på vad andra tyckte. Och jag kan hantera stress bättre. Jag har helt enkelt tagit tillbaka min energi, jag är på väg att hitta mig själv. Det är en gåva, även om det är ett ständigt jobb. Alla skulle behöva gå den här utbildningen, tänk vilken vänlig värld vi skulle få då.”

Det var ett år fyllt av kärlek. Ett transformerande år.” Marie Karlsson

 

”Idag känner jag tydligare vad som är rätt och fel för mig. Jag läser av mig själv snabbare och känner vad som är bra för mig och vilken effekt mina val har.” Lotta Bergström

 

Det här är ett par röster från senaste gruppen som jag fick glädjen och förtroendet att guida genom den ettåriga utbildningen till kundaliniyogalärare. Många gick den för att bli lärare åt sig själva, att hitta sig själva, sin egen kraft. Några visste redan från dag ett att de ville bli lärare åt andra och förmedla de goda effekterna som yoga ger, andra växte in i den rollen under utbildningen. Idag hittar du de internationellt certifierade kundaliniyogalärarna runt om i Sundsvall och Västernorrland, ibland yogar du tillsammans med dem, ibland leder de pass. Ett är säkert: alla leder sig själva i växande varje dag.

 

Jag är stolt att erbjuda en ny utbildning detta jubileumsår när det är 50 år sedan indiern Yogi Bhajan tog kundaliniyogan till västvärlden. Även den här gången har jag förmånen att kunna bjuda in noggrant utvalda lärare. Du möter en av världens mest erfarna utbildare av kundaliniyogalärare, engelsmannen Guru Dharam, som under många år studerat direkt för Yogi Bhajan. Idag undervisar Guru Dharam världen över och har ett nära samarbete med de andra två lärarna, Siri Sat och Ulrika Berglind. Det är ett drömteam som kommer till oss i Sundsvall. 

 

Låter det spännande? Hör av dig så berättar jag mer.

 

Vill du anmäla dig? På hemsidan under fliken "utbildning" hittar du anmälningsformuläret. Där finns även mer utförlig information om hela utbildningen.
https://www.yogastudion.se/teacher-training-2019 

 


Annika Danielsson

 

Utbildningsansvarig, kundaliniyogalärare och ägare av Yogastudion

 

0703-719 720, annika@yogastudion.se

Please reload

Hör av dig

Har du någon fundering? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor så snart vi kan. Fyll bara i formuläret här nedan.

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Besöksadress:

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN