Kundaliniyoga, yinyoga, andning, avslappning, meditation, gongbad, yogaklasser, privat yoga, yogautbildnignar, yogaresor.

EVENT

_MG_2727 low.jpg

Introkurs i yoga - 4 tillfällen

Exklusiv sluten grupp för nybörjare!

Vi ses under 4 tillfällen där du kommer att få bekanta dig med grunderna i de yogaformer vi har på veckoklasschemat; yinyoga, kundaliniyoga och medicinsk yoga.

​​

Vi går bla igenom hur en veckoklass går till, grundläggande andningstekniker, några av de vanligaste yogapositionerna och hur man anpassar dem.

Vi varvar teori och praktik och det finns utrymme för frågor.

INTROSAMTAL

Efter de 4 tillfällena har vi ett 30 minuters Introsamtal som ingår. Då stämmer vi av hur du upplevt yogaklasserna, vad du har för tankar om vad yogan kan ge dig. Du får veta mer om hur vi på Yogastudion kan hjälpa dig på olika sätt med olika yogiska tekniker och vi tittar på vilket av våra yogakort som passar just dig.

Tid: 4 onsdagar kl 19-20.15 

Pris: 795 kr 

 

Lärare: Katarina Bergsten och Annika Danielsson

Anmäl ditt intresse, vi startar en kurs så fort vi fått minst 5 deltagare.

Mejla till annika@yogastudion.se

Compassionyoga 3.jpg

Compassionyoga - 27 november

Compassion yoga är en workshop som förenar Compassion mind training med yoga. Compassion mind training lär oss att konsekvent ställa upp för oss själva och andra när vi möter motgångar, istället för att lägga sten på bördan genom att döma och kritisera.
Detta är en upplevelsebaserad workshop där du genom genom yoga och guidade visualiseringar får hjälp att utforska hur compassion känns och tar sig uttryck i just din kropp.

 

Vi är en del av en kultur som premierar prestationer och konkurrens. Baksidan är att många av oss känner att man ska vara på ett visst sätt för att få vara med, och vi driver oss att prestera mera för att höra till. Men ett annat sätt att förhålla sig till sig själv och andra börjar ta fäste. Mindfulness och Yoga har blivit folkligt, och nu kommer Compassion som en andra våg.


Compassion är modet att våga se när en själv eller någon annan har det svårt, visdomen att inte döma och viljan att vara hjälpsam.


När behövs compassion? Närhelst en märker att något känns jobbigt. Det är ofta då vi börjar mana på och kritisera oss själva, eller distrahera oss med sånt som vi egentligen inte vill ha mera av i våra liv. Men genom Compassion Mind Training kan vi lära vår hjärna att ta till ett annat sätt. Ett sätt som är mer hjälpsamt, och i längden mer kreativt och effektivt.


CMT har även fokus på att hjälpa oss aktivera vårt lugn och ro system, eftersom det är en förutsättning för compassion. Yoga är en annan metod som fungerar mycket bra för att aktivera detta system. Vi gör därför en kombinerad yoga och compassion mind kurs för dig som vill få en upplevelse av och kunskap om compassion som du kan bygga vidare på i din vardag.


Datum: 27 november, kl. 09:30-13:00


Kostnad: 495 kr


Vi som håller i kursen är:
Chanette Borbjerg, Legitimerad psykolog
Pernilla Jousse, Lärare i Kundalini, Yin, Restorative och Traumapanpassad yoga


Ps. Även om Compassion Mind träning kommer från en utvärderad terapeutisk metod är detta alltså inte en kurs som är terapeutisk utan en workshop som lär ut färdigheter i compassion.

_MG_6182 low.jpg

Gongbad - 16 oktober & 13 november

Vi inleder med ett stärkande yogapass för att sedan gå ner i djup vila.
Gongen är djupt avslappande och skingrar ett rastlöst sinne.

 

Studier har visat att 20 minuters gongbad också minskar inflammationsgraden i kroppen och denna dag får du vila 3 gånger så länge.

 

Lärare: Pernilla Jousse

 

Datum:

16 oktober och 13 november

 

Tid: Kl 10.00-12.00

 

Pris: 295 kr

Medlemmar har 10% rabatt.

GD 2_edited.jpg

Yoga & meditationsdag med Guru Dharam - 12 november

Unikt tillfälle då Guru Dharam kommer att vara på plats i yogasalen på Yogastudion i Sundsvall!

"Go deep within your being and connect with your centre. Beginning with a dynamic yoga set we will experience self illumination through a series of core meditations. All are welcome to participate in this special day of elevated group consciousness." Guru Dharam

 

Guru Dharam är en av världens mest erfarna och uppskattade yogalärarutbildare. Han har undervisat Kundaliniyoga sedan 1980 och är huvudlärare för många olika utbildningar världen över. Guru Dharam är en mästerlig lärare som undervisar med glasklar precision och mycket humor. Han har skrivit boken “The Kundalini Experience” med Darryl O’Keefe och skapat utbildningen Kundalini Yoga Therapy Training där en holistisk förståelse av människan ges. Han har djup kunskap inom orientalisk medicin.

 

Tid: 10.30-19.00, lunch 13-14. (tiderna kan ev. ändras lite pga att hans restider inte är helt spikade än)

Pris: 700 kr

Språk: Engelska

IMG_0806.JPG

Information och bokning av våra event.

På den här sidan lägger vi ut information om våra härliga event. Det kan exempelvis vara Gongbad, Aquarian sadhana, en längre meditation eller fördjupning i yogisk filosofi.

Om det är fullbokat på det event du önskar delta på, ställ dig på väntelistan (10 platser) och håll sedan koll i inkorgen på din mejl. Det kommer ett automatiskt mejl dit när du fått plats. Vanligen bekräfta då den platsen direkt. Allt för att så många som möjligt ska kunna delta.

Håll utkik efter nya event!

Yogautbildningar

Du har väl inte missat våra yogautbildningar?

Vi erbjuder yogautbildningar med hög kvalité för dig som vill fördjupa ditt eget yogautövande och samtidigt kunna dela med dig till andra.

yogafordig.nu-logo[1005].png

Yoga för dig - en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda.

Finns som webbtidning.