Gong & Vibrationer

För dig som vill börja sommaren med att tvätta bort stress och oro, här kommer en sommarpresent till dig!

 

Det är särskilt viktigt att du tar hand om dig efter den här våren.

Vi gör några yogapositioner där Monica spelar på gongen för att förstärka effekten, sedan följer en längre vila till gong- och ljudvibrationer för att sätta igång din egen självläkning.

Datum: Torsdag den 4 juni klockan 17.30-18.30 och torsdag den 11 juni klockan 17.30-18.30

Lärare: Monica Gustafsson

Pris: 165 kronor,10% rabatt för dig som är Medlem.

Meditation för transformation - 2,5 timme Kirtan Kriya

Kirtan Kriya är en mantra meditation, med mantrat Sa Ta Na Ma, där du jobbar med att rensa ditt undermedvetna och frigör dig från relationer som inte längre tjänar dig. Om du försökt ändra några vanor tidigare och märkt att du saboterar för dig själv så är det ofta det undermedvetna som kör på i gamla trygga spår. 

 

Vi upplever denna mjuka och härliga meditation tillsammans. Ge dig själv gåvan att lägga en grund för nya medvetna mönster och vanor.

För att stötta dig under meditationen kommer det spelas musik, efter meditationen kommer du vila till gongen för att grunda dig och integrera effekterna av meditationen innan du i tystnad åker hem. 

 

Tid: 17:30 - 21:00

Datum: fredag den 5:e juni 2020

Lärare: Melinda Andersson
295 kr, 10% rabatt om du är medlem i Yogastudion  

 

Mantrat Sa Ta Na Ma

Mantrat är en kärnform av Sat Nam, den består av de 5 urljuden i universum SSS, MMM, TTT, NNN ,AAA och står för livets- och återfödelsens eviga kretslopp. Den ökar intuitionen, balanserar hjärnhalvorna, förstärker och skapar livsödet. Mantrat är en katalysator för förändring.

 

Praktisk information

Ta gärna med dig en vattenflaska och en spillsäker termosmugg, så kan du ta med dig vatten och Yogite in i yogasalen. 

 

Det kan vara skönt att ha med dig en mössa, sjal eller något annat som du kan lägga över huvudet under meditationen.

 

Det kommer finnas stolar framställda till alla deltagare om du känner att du behöver byta sittställning eller stå en stund under meditationen är det helt ok.

 

Din intention och fortsatta resa

Två dagar innan kommer du via mail få mer information och en valfri övning som hjälper dig att sätta din intention inför meditationen.

 

På morgonen dagen efter kommer du få ett mail med två valfria övningar som du kan använda framåt för att jobba vidare med din intention och förstärka effekten av meditationen

Varmt välkomna!

Välkommen till fyra dagar fulla med övningar och tekniker för att fördjupa och förbättra din yin praktik och undervisning. 

I denna unika 40 timmars fördjupningsutbildning "yin extra allt" tittar vi på olika sätt att fördjupa och bredda vår undervisning och praktik. Utbildningen erbjuder en rad extra verktyg och kompletterande praktiker som du kan använda dig av för att fördjupa och berika din yin yoga och undervisning. Efter dessa dagar kommer din "bag of tricks" att vara väsentligt utökad!

Vi kommer bland annat att titta på:
- Yogapoesi
- Meditation
- Pranayama
- Qi gong
- Massage och yin yoga
- Self Myofascial Release (SMR)
- Emotional Freedom Techniques (EFT) & Energipsykologi
- Assisterad yin yoga
- Kompletterande yangflöden
- Annorlunda yinpositioner

Diplom - Kursintyg
Efter genomförd utbildning får du ett diplom som visar vad du lärt dig. Obligatorisk närvaro under HELA kursen krävs för att få diplom.

Inför kursstart
Inför kursstarten så skall du ha skickat in tre av dina favoritdikter (kan även vara sängtexter eller liknande) och en kort reflektion kring vardera, gärna i relation till yin yoga och den mjuka vishetens väg.

Datum

25 - 28 JUNI 2020 - FULLBOKAT! Maila info@yogastudion.se om du stå med som reserv.
Varje dag löper från 09.00-17.00. Ibland slutar vi lite tidigare.
Lunch cirka 12.-13.15.

Anmälan & pris
Utbildningen kostar 6300 kronor.

Sista anmälningsdag är 1 juni men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid. Anmälan görs via BOKA knappen nedan.

Varmt välkommen djupare in på den mjuka vishetens väg och detta yin äventyr!

Surya

Vad andra säger om utbildningen:

"Utbildningen har påverkat mig på många sätt. Den går mycket mer på djupet än Modul 1 och den är också mycket mer utmanande. Jag har verkligen fått utmana mina egna gränser och det har känts oerhört bra att kliva ut ur min "Comfort zone", även om det jobbigt just när en gör det.
Jag har fått massor av nya verktyg att ta med mig i min roll som yogalärare och jag har också, precis som i Modul 1, gått igenom en personlig resa och utveckling under dessa dagar. Allt som allt tycker jag att detta varit en fantastiskt bra utbildning och det var verkligen Extra allt av allt!."


"Kursmanualen är omfattande och full av verktyg. Ett riktigt uppslagsverk som jag vet att jag kommer att återvända till om och om igen."

"Jag älskar din närvaro och ditt personliga engagemang som alltid ger oss det lilla extra. Det känns verkligen att du vill ge oss förutsättningarna för att hitta in till vårt innersta hjärta."

Kundalini & medicinsk yogautbilning

THE AQUARIAN TEACHER™ KRI LEVEL ONE
Teacher Training Program

 

NYTT - Bli internationell certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan och instruktör i medicinsk yoga på en och samma gång.

 

START 2 - 4 oktober 2020

 

”Jag har hittat en stabilitet i mig själv. Nu lyssnar jag inåt på min egen röst, tidigare lyssnade jag mer på vad andra tyckte. Och jag kan hantera stress bättre. Jag har helt enkelt tagit tillbaka min energi, jag är på väg att hitta mig själv. Det är en gåva, även om det är ett ständigt jobb. Alla skulle behöva gå den här utbildningen, tänk vilken vänlig värld vi skulle få då.”

Det var ett år fyllt av kärlek. Ett transformerande år.” Marie Karlsson

 

”Idag känner jag tydligare vad som är rätt och fel för mig. Jag läser av mig själv snabbare och känner vad som är bra för mig och vilken effekt mina val har.” Lotta Bergström

 

Det här är ett par röster från senaste gruppen som jag fick glädjen och förtroendet att guida genom den ettåriga utbildningen till kundaliniyogalärare. Många gick den för att bli lärare åt sig själva, att hitta sig själva, sin egen kraft. Några visste redan från dag ett att de ville bli lärare åt andra och förmedla de goda effekterna som yoga ger, andra växte in i den rollen under utbildningen. Idag hittar du de internationellt certifierade kundaliniyogalärarna runt om i Sundsvall och Västernorrland, ibland yogar du tillsammans med dem, ibland leder de pass. Ett är säkert: alla leder sig själva i växande varje dag.

 

Jag är stolt att erbjuda en ny utbildning detta jubileumsår när det är 50 år sedan indiern Yogi Bhajan tog kundaliniyogan till västvärlden. Även den här gången har jag förmånen att kunna bjuda in noggrant utvalda lärare. Du möter en av världens mest erfarna utbildare av kundaliniyogalärare, engelsmannen Guru Dharam, som under många år studerat direkt för Yogi Bhajan. Idag undervisar Guru Dharam världen över och har ett nära samarbete med de andra två lärarna, Siri Sat och Ulrika Berglind. Det är ett drömteam som kommer till oss i Sundsvall. 

 

Låter det spännande? Hör av dig så berättar jag mer.

 

Vill du anmäla dig? På hemsidan under fliken "utbildning" hittar du anmälningsformuläret. Där finns även mer utförlig information om hela utbildningen.
https://www.yogastudion.se/teacher-training-2019 

 


Annika Danielsson

 

Utbildningsansvarig, kundaliniyogalärare och ägare av Yogastudion

 

0703-719 720, annika@yogastudion.se

Please reload

yogafordig.nu-logo[1005].png
Hör av dig

Har du någon fundering? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor så snart vi kan. Fyll bara i formuläret här nedan.

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Besöksadress:

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN