top of page
Kundaliniyoga, yinyoga, andning, avslappning, meditation, gongbad, yogaklasser, privat yoga, yogautbildnignar, yogaresor.

EVENT

_MG_2727 low.jpg

Introkurs i yoga - 6 tillfällen

Exklusiv sluten grupp för nybörjare!

Vi ses under 6 tillfällen där du kommer att få bekanta dig med grunderna i de yogaformer vi har på veckoklasschemat; yinyoga, kundaliniyoga, medicinsk yoga och mjuk hathayoga.

​​

Vi går bla igenom hur en veckoklass går till, grundläggande andningstekniker, några av de vanligaste yogapositionerna och hur man anpassar dem.

Vi varvar teori och praktik och det finns utrymme för frågor.

INTROSAMTAL

Efter de 6 tillfällena har du ett 30 minuters Introsamtal som ingår. Då stämmer vi av hur du upplevt yogaklasserna, vad du har för tankar om vad yogan kan ge dig. Du får veta mer om hur vi på Yogastudion kan hjälpa dig på olika sätt med olika yogiska tekniker och vi tittar på vilket av våra yogakort som passar just dig.

Veckodag: torsdagar under våren 2023.

Datum: bestäms när vi har minst 5 intresserade.

Tid: kl 19-20.15 

Pris: 1100 kr 

 

Lärare: Katarina Bergsten, Anna Lundbäck och Annika Danielsson

Intresseanmälan: görs genom att mejla till annika@yogastudion.se

Ange: namn, mobilnummer och mejladress.

Medtag endast dig själv i mjuka sköna kläder. Vi tillhandahåller alla tillbehör som behövs.

Vid första tillfället är det insläpp från 30 min innan start. Tryck på knappen som det står ”YOGASTUDION” på så öppnar vi.

 

Varmt välkommen på yogamattan tillsammans med oss!

Gongresa 6_edited.jpg

Gongbad - 2 april

Vi inleder med ett stärkande yogapass för att sedan gå ner i djup vila.

Gongen är djupt avslappande och skingrar ett rastlöst sinne. Studier har visat att 20 minuters gongbad också minskar inflammationsgraden i kroppen och denna dag får du vila 3 gånger så länge. 

Lärare: Pernilla Jousse

Tid: 10.00-12.00

Pris: 295 kr, medlemmar 10% rabatt Varmt välkommen!

GD 2_edited.jpg

Yoga & Meditationsdag - 13 maj

Guru Dharam är en av världens mest erfarna och uppskattade yogalärarutbildare!

Detta är ett unikt tillfälle då han kommer att vara på plats i yogasalen på Yogastudion i Sundsvall!

"Go deep within your being and connect with your centre. Beginning with a dynamic yoga set we will experience self illumination through a series of core meditations. All are welcome to participate in this special day of elevated group consciousness." Guru Dharam

Eventet börjar med ett yogapass, sen övergår det till en rad olika längre meditationer, varvat med lite teori däremellan.

 

Guru Dharam har undervisat Kundaliniyoga sedan 1980 och är huvudlärare för många olika utbildningar världen över. Han är en mästerlig lärare som undervisar med glasklar precision och mycket humor. Han har skrivit boken “The Kundalini Experience” med Darryl O’Keefe och skapat utbildningen Kundalini Yoga Therapy Training där en holistisk förståelse av människan ges. Han har djup kunskap inom orientalisk medicin.

Vi rekommenderar:
Vegetarisk flytande fasta denna dag (även hemma på morgonen innan eventet) så som smoothies och soppa. 
Du tar med dig egen mat och har tillgång till vårt kök. Det kommer att vara en kortare paus för måltid, så du hinner inte ut och äta på stan.

 

Tid: 11.00-17.00

 

Pris: 740 kr

 

Språk: Engelska

IMG_0806.JPG

Information och bokning av våra event.

På den här sidan lägger vi ut information om våra härliga event. Det kan exempelvis vara Gongbad, Aquarian sadhana, en längre meditation eller fördjupning i yogisk filosofi.

Om det är fullbokat på det event du önskar delta på, ställ dig på väntelistan (10 platser) och håll sedan koll i inkorgen på din mejl. Det kommer ett automatiskt mejl dit när du fått plats. Vanligen bekräfta då den platsen direkt. Allt för att så många som möjligt ska kunna delta.

Håll utkik efter nya event!

Yogautbildningar

Du har väl inte missat våra yogautbildningar?

Vi erbjuder yogautbildningar med hög kvalité för dig som vill fördjupa ditt eget yogautövande och samtidigt kunna dela med dig till andra.

yogafordig.nu-logo[1005].png

Yoga för dig - en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda.

Finns som webbtidning.

bottom of page