top of page
Kundaliniyoga, yinyoga, andning, avslappning, meditation, gongbad, yogaklasser, privat yoga, yogautbildnignar, yogaresor.

EVENT

Gongen_MG_4886 low_edited.jpg

POP-UP EVENT - Yoga & Gongbad - 1 juni

Ett sista gongbad innan sommaren! Nu i nya lokalen som har en fantastisk akustik.

 

Vi börjar i sedvanlig ordning med ett yogapass. Då skapas bra förutsättningar för att kunna ta emot effekterna av ljudvibrationerna från gongarna. Det lugnar sinnet, ger djupare avslappning och aktivera självläkning.

 

Datum: Lördag 1/6

Tid: 15.00-17.00

Pris: 350 kr

 

Plats: i vår nya lokal på Kyrkogatan 10, 1 tr. 

 

Denna gång gästas vi av en skicklig gongspelare och erfaren yogalärare.


Lärare: Ulrika Berglind

Internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare steg 1, 2 & 3 och yogaterapeut. Ulrika är leadtrainer och har utbildat yogalärare och instruktörer i medicinsk yoga under snart 20 år. Ulrika är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har arbetat som lärare på Linköpings universitet under nästan 20 år. Hon har fördjupat sig i personlig utveckling och är utbildad kroppspsykoterapeut. Ulrika är en kraftfull lärare med rakhet, humor och värme. Ulrika är utbildningsansvarig på Yogakraft i Linköping, Stockholm, Båstad och Spanien. Ulrika är författare till böckerna KUNDALINIYOGA för kropp, sinne och själ och MEDICINSK YOGA – en väg till bättre hälsa.

IMG_0806.JPG

Information och bokning av våra event.

På den här sidan lägger vi ut information om våra härliga event.

Om det är fullbokat på det event du önskar delta på, ställ dig på väntelistan (10 platser) och håll sedan koll i inkorgen på din mejl. Det kommer ett automatiskt mejl dit när du fått plats. Vanligen bekräfta då den platsen direkt. Allt för att så många som möjligt ska kunna delta.

Håll utkik efter nya event!

Yoga för dig - en webbtidning

Yoga för dig - en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda.

Finns som webbtidning.

bottom of page