YINYOGA TT - Extra Allt -

40 timmars utbildning

Välkommen till fyra dagar fulla med övningar och tekniker för att fördjupa och förbättra din yin praktik och undervisning.I denna unika 40 timmars fördjupningsutbildning "yin extra allt" tittar vi på olika sätt att fördjupa och bredda vår undervisning och praktik. Utbildningen erbjuder en rad extra verktyg och kompletterande praktiker som du kan använda dig av för att fördjupa och berika din yin yoga och undervisning. Efter dessa dagar kommer din "bag of tricks" att vara väsentligt utökad!


Vi kommer bland annat att titta på:
- Yogapoesi
- Meditation
- Pranayama
- Qi gong
- Massage och yin yoga
- Self Myofascial Release (SMR)
- Emotional Freedom Techniques (EFT) & Energipsykologi
- Assisterad yin yoga
- Kompletterande yangflöden
- Annorlunda yinpositioner


Diplom - Kursintyg
Efter genomförd utbildning får du ett diplom som visar vad du lärt dig. Obligatorisk närvaro under HELA kursen krävs för att få diplom.

Inför kursstart
Inför kursstarten så skall du ha skickat in tre av dina favoritdikter (kan även vara sångtexter eller liknande) och en kort reflektion kring vardera, gärna i relation till yin yoga och den mjuka vishetens väg.

Datum
25 - 28 juni 2020
Varje dag löper från 09.00-17.00. Ibland slutar vi lite tidigare.
Lunch cirka 12.-13.15.


Anmälan & pris
Utbildningen kostar 6300 kronor.


Sista anmälningsdag är 1 juni men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid. 

För att säkra platsen betala in anmälningsavgift:1000 kr. Du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp till Yogastudions Bankgiro: 115-7049. Du kan självklart betala hela beloppet med en gång. Vid en utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas alltså ej åter oavsett när avbokning sker.

Resterande belopp betalas dock åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart.

Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

Vad säger tidigare deltagare?

"Utbildningen har påverkat mig på många sätt. Den går mycket mer på djupet än Modul 1 och den är också mycket mer utmanande. Jag har verkligen fått utmana mina egna gränser och det har känts oerhört bra att kliva ut ur min "Comfort zone", även om det jobbigt just när en gör det.
Jag har fått massor av nya verktyg att ta med mig i min roll som yogalärare och jag har också, precis som i Modul 1, gått igenom en personlig resa och utveckling under dessa dagar. Allt som allt tycker jag att detta varit en fantastiskt bra utbildning och det var verkligen Extra allt av allt!."

"Kursmanualen är omfattande och full av verktyg. Ett riktigt uppslagsverk som jag vet att jag kommer att återvända till om och om igen."

"Jag älskar din närvaro och ditt personliga engagemang som alltid ger oss det lilla extra. Det känns verkligen att du vill ge oss förutsättningarna för att hitta in till vårt innersta hjärta."

Varmt välkommen djupare in på den mjuka vishetens väg och detta yin äventyr!
Surya

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Besöksadress:

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN