top of page
Yogastudion_studion_2018_WEB_6865_edited.jpg

YINYOGA TT - RESTORATIVE YOGA

I denna 40 timmars fördjupningsutbildning kommer vi att ägna oss åt restorative yogans vilande positioner och dess effekter på kropp och sinne. Vi kommer att jämföra yin yogans förhållningssätt med ett vilande förhållningssätt och titta närmare på både hur vi kan förena vilande yoga och yin yoga samt hur du kan undervisa och bygga egna klasser i restorative yoga.

Restorative yoga är på många sätt yin yogans "yin-yin". De långa sköna, vilsamma och terapeutiska positionerna har en både djup och subtil inverkan. Denna utbildningen fungerar därför inte bara som en utbildning kring hur du kan tänka kring och leda restorative yoga, utan i allra högsta grad som retreat du kan gå för din egen skull för att komma in i djup vila och läkning. 

 

"Jag är så otroligt tacksam för denna fantastiska restorative yoga kurs med Surya! Ord kan inte göra dessa 4 dagar rättvisa, de måste upplevas! Men om jag skall försöka  så känner jag mig lättare, gladare, piggare, varmare, kärleksfullare, oräddare, och underbarare efter dessa fantastiskt vilande dagarna som stärkt både kropp, hjärta, hjärna och själ. Jag kan inte nog rekommendera denna utbildning för den som vill djupdyka in i återhämtningens och njutningens värld! Oändlig kärlek."
- Sanna Dahlin

 

Förkunskap
Denna fördjupningsutbildning är öppen för alla. Om du är intresserad av vilken roll vila och djup avslappning kan ha på hela vår kropp och person, så är det här en utbildning för dig. 

För att undervisa i yin yoga eller gå en terapeututbildning krävs att du även gått grundutbildningen.

 

Huvudlärare: Alexander Surya Jeppesen

Han har en bakgrund som kampartslärare, fredsaktivist, prästkandidat, ickevåldstränare, konflikthanteringskonsult samt lärare på olika nivåer. Surya arbetar med Yin Yoga Meditation som huvudlärare, driver Smarta Fötter som arbetar med balansstänger, funktionella skor och rörelseutbildningar samt utvecklar Hälsoresan just nu. (www.halsoresan.online)

Assistent: Ronya Helander

Hon finns med under yinyogalärarutbildningarna i Sundsvall. Hon är utbildad Yogaterapeut, funktionsmedicinsk Näringsterapeut, Hälsovägledare och har KBT steg 1 utbildning. Hon är även healer och använder energimedicin i sitt arbete med människor. Sedan 2009 har Ronya arbetat med yoga. Hon var med och startade upp och drev expansionen av Yogastudion Sundsvall & House of Health tillsammans med Annika Danielsson.

 

Plats: Utbildningen äger rum hos Yogastudion i Sundsvall.

Datum & tid
Nytt datum kommer längre fram.

Torsdag - lördag 9-17, söndag 9-16.

Pris
Utbildningen kostar 6900 kronor.
Varav 2000 kr i anmälningsavgift.

Obs! För dig som tidigare gått denna utbildning hos oss gäller alltid 50% rabatt om du vill gå den igen (många väljer att göra utbildningen som en retreat för sin egen skull) Anmäl dig nedan och betala anmälningsavgiften. Rabatten drar du av vid betalning av slutsumman via bg.

Anmälan

Görs här via bokaknappen nedan.
För att säkra platsen betalas anmälningsavgiften i samband med bokningen. Du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp till Yogastudions bankgiro: 115-7049. D
u kan självklart betala hela beloppet med en gång.

Utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas ej åter oavsett när avbokning sker. Resterande belopp betalas dock åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag

Senast en månad innan startdatum men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid.

Varmt välkommen in i vilan!

bottom of page