Fredagar

kl 12:00-13:00

60 min med Ronya

 

Yinyoga

Yinyoga är en mjuk yogaform där vi stannar lite längre i positionerna. Resultatet blir en smidigare kropp och ett betydligt lugnare sinne. 

Fascian - bindväven, som är en lite bortglömd men viktig aspekt av kroppen är i fokus här. När fascian är stel och resulterar det i smärta och stelhet, sämre blodcirkulation och färre näringsämnen kan tas upp av kroppen, de inre organen är rigida. I och genom fascian som är som ett nätverk runt och genom muskler, bindväv, ben och organ, har vi även vårt finstämda meridiansystem. Med kunskaper ur den traditionella kinesisk medicin är Yinyogan utformad för att aktivt balansera hela vår kropp, vårt sinne/tankar och våra känslor. 

 

Gravid - Detta är ett lämpligt pass för dig som söker gravidyoga. Kom ihåg att prata med läraren så du får den extra vägledning som är för gravida. 

Läs mer om Yinyoga här!

 

Lärarens egna ord om just detta pass:

I dagens samhälle domineras vi av Yang - den utåtriktade, snabba, presterande energin. Med Yinyogan tillför vi rofyllda Yin kraften. Vi blir mer medvetna om när vi vid olika tillfällen spänner oss, överpresterar (eller underpresterar) och kan därför lättare skapa en inre harmoni i våra vardagssituationer. Varje position blir som en meditation, medveten närvaro. I takt med att du slappnar av i kroppen saktas andningens flöde ner, hela du börjar uppleva en större harmoni. Hormonsystemet balanseras och den viktiga oxytocinnivån (lugn och ro hormonet) ökar.

Du behöver inte vara vig, Yinyoga är tvärtom perfekt för stela kroppar. Vi använder kuddar, bolster och stöd där du behöver. Under ett pass utmanar du dig själv men du går aldrig över dina egna gränser. Du lär dig istället att upptäcka delar av din kropp som du tidigare kanske inte varit varse om att du ofta spänner. Allt för att respektera dig själv och den du är, där du är just nu. Här kan du vara trygg och verkligen koppla av, det skapar kvalitét i livet!

Yinyoga fredag 12:00-13:00

Boka ditt pass här för att garantera din plats.

Se till att komma i tid till passet för att bekräfta din bokning.

Vid avbokning maila: info@yogastudion.se

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

Besöksadress:

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

KONTAKT

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049