Yin TT Sorg.jpg

YINYOGA TT - Döden & sorgen

12-15 augusti 2021

 

I denna unika 40 timmars fördjupningsutbildning ligger fokus på hur vi utifrån ett praktiskt och filosofiskt yinyoga perspektiv kan arbeta med döden, döendet och yinyoga för dig som sörjer.

Fördjupningsutbildningen Yin TT - Att arbeta med döden och sorgen är öppen för alla. Om du har ett intresse av döden, döendet och sorgearbete är du välkommen. För att undervisa i yinyoga eller gå en terapeututbildning krävs att du även gått grundutbildningen.

Att arbeta med döden och sorg:

Under denna kurs kommer vi att titta närmare på hur livet och döden hänger samman, vad det finns för yogiska perspektiv kring döendet och sorg och hur vi kan arbeta fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt med sorgen efter att ha mist någon. Utbildningen riktar sig framför allt till dig som vill arbeta med yin yoga för dig som sörjer med andra, dig som vill lyfta in döden och döendet som ett viktigt tema i din undervisning. Utbildningen kommer också innebära personliga övningar kring vårt förhållningssätt till döden, döendet och vår egen sorg.

Vi kommer bland annat att titta på:
Filofiska perspektiv på döden och döendet
• Att närma sig döden
• Den ordlösa sorgen i kroppen
• Att mötas i sorgen
• Sorgens olika ansikten
• Yin yoga för dig som sörjer

 

Att läsa inför kursstart:
Inför kursstarten så skall du ha läst "Det sitter en elefant på min rygg: En liten bok om sorg" av Ulrika Knutsdotter och Petra Vensryd.

 

Datum & tider:
12-15 augusti 2021. 
Torsdag - lördag 9-17, söndag 9-16.

Plats:
Utbildningen äger rum hos Yogastudion i Sundsvall.

Lärare: Klaus Surya Kontis - Lär känna Surya här
Assistent: Ronya Helander

Pris:
Utbildningen kostar 6900 kronor.
Varav 1000 kr i anmälningsavgift.

 

Pandemin:

Vi anpassar löpande deltagarantalet efter de rådande restriktionerna. Vi anpassar också så att eventuella övningar endast sker med en eller två andra personer under utbildningen för att minimera smittrisk och försöker genomföra dem på ett så bra sätt som möjligt. Självklart ber vi dig att stanna hemma om du har symptom och inte är helt frisk.

När det gäller avbokning till följd av att du har symptom eller fått Corona så gäller i första hand att du får ha hela ditt inbetalade belopp innestående till en annan utbildning. Om en sådan inte kan erbjudas inom en överskådlig tid, eller om andra skäl föreligger, så kan hela summan återbetalas.

Anmälan: Görs här via bokaknappen nedan.
För att säkra platsen betalas anmälningsavgiften i samband med bokningen.
Du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp till Yogastudions bankgiro: 115-7049.

Utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas ej åter oavsett när avbokning sker. Resterande belopp betalas dock åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag: en månad innan startdatum men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid.

 

Varmt välkommen på detta stillsamma yinäventyr!


Surya