top of page
Yin TT Sorg.jpg

YINYOGA TT - Döden & sorgen

12-15 augusti 2021

 

I denna unika 40 timmars fördjupningsutbildning ligger fokus på hur vi utifrån ett praktiskt och filosofiskt yinyoga perspektiv kan arbeta med döden, döendet och yinyoga för dig som sörjer.

Fördjupningsutbildningen Yin TT - Att arbeta med döden och sorgen är öppen för alla. Om du har ett intresse av döden, döendet och sorgearbete är du välkommen. För att undervisa i yinyoga eller gå en terapeututbildning krävs att du även gått grundutbildningen.

Att arbeta med döden och sorg:

Under denna kurs kommer vi att titta närmare på hur livet och döden hänger samman, vad det finns för yogiska perspektiv kring döendet och sorg och hur vi kan arbeta fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt med sorgen efter att ha mist någon. Utbildningen riktar sig framför allt till dig som vill arbeta med yin yoga för dig som sörjer med andra, dig som vill lyfta in döden och döendet som ett viktigt tema i din undervisning. Utbildningen kommer också innebära personliga övningar kring vårt förhållningssätt till döden, döendet och vår egen sorg.

Vi kommer bland annat att titta på:
Filofiska perspektiv på döden och döendet
• Att närma sig döden
• Den ordlösa sorgen i kroppen
• Att mötas i sorgen
• Sorgens olika ansikten
• Yin yoga för dig som sörjer

 

Att läsa inför kursstart:
Inför kursstarten så skall du ha läst "Det sitter en elefant på min rygg: En liten bok om sorg" av Ulrika Knutsdotter och Petra Vensryd.

 

Datum & tider:
12-15 augusti 2021. 
Torsdag - lördag 9-17, söndag 9-16.

Plats:
Utbildningen äger rum hos Yogastudion i Sundsvall.

Huvudlärare: Alexander Surya Jeppesen

Han har en bakgrund som kampartslärare, fredsaktivist, prästkandidat, ickevåldstränare, konflikthanteringskonsult samt lärare på olika nivåer. Surya arbetar med Yin Yoga Meditation som huvudlärare, driver Smarta Fötter som arbetar med balansstänger, funktionella skor och rörelseutbildningar samt utvecklar Hälsoresan just nu. (www.halsoresan.online)

Assistent: Ronya Helander

Hon finns med under yinyogalärarutbildningarna i Sundsvall. Hon är utbildad Yogaterapeut, funktionsmedicinsk Näringsterapeut, Hälsovägledare och har KBT steg 1 utbildning. Hon är även healer och använder energimedicin i sitt arbete med människor. Sedan 2009 har Ronya arbetat med yoga. Hon var med och startade upp och drev expansionen av Yogastudion Sundsvall & House of Health tillsammans med Annika Danielsson.

Pris:
Utbildningen kostar 6900 kronor.
Varav 1000 kr i anmälningsavgift.

Obs! För dig som tidigare gått denna utbildning hos oss gäller alltid 50% rabatt om du vill gå den igen (många väljer att göra utbildningen som en retreat för sin egen skull) Anmäl dig nedan och betala anmälningsavgiften. Rabatten drar du av vid betalning av slutsumman via bg.

Anmälan: Görs här via bokaknappen nedan.
För att säkra platsen betalas anmälningsavgiften i samband med bokningen.
Du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp till Yogastudions bankgiro: 115-7049.

Utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas ej åter oavsett när avbokning sker. Resterande belopp betalas dock åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag: en månad innan startdatum men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid.

 

Varmt välkommen på detta stillsamma yinäventyr!


Surya

bottom of page