Torsdagar
kl 19:00-20:30 

90 min med Pernilla

Restorative yoga

Restorative yoga är precis vad den heter, en återställande yogaform. Den balanserar din kropp och din mentala aktivitet, ett extra djupgående lugn infinner sig efter denna klass. Denna form av yoga är särskilt lämplig för dig som har ett högaktivt liv med lite vila, har kroppskador, känner dig utmattad och har svårt att sova eller komma ner i varv i din vardag. För dig som upplever riktigt hög stress kan ett par veckor med endast Restorative yoga göra gott. Denna form av yoga är ett fint komplement till mer dynamiska träningsformer.

Läs mer om Restorative Yoga här!

Vi stannar i varje asana länge, stöttade av kuddar, bolster och filtar i syfte att slappna av fullständigt. Läraren stoppar om, rättar till och anpassar kroppen efter de många kuddarna och hjälpmedlen.

Du känner dig mjukt hållen av allt stöd runtomkring dig och befinner dig i ett tillstånd utan någon utmaning i positionerna, här känns allt mjukt och vilsamt. En utmaning som dock kan uppstå här tankepratet men efter en stund tar som regel kroppens lugn-och-ro system över och även tankarna lugnar ner sig, får vila.

Restorative yoga torsdag 19:00-20:30

Boka ditt pass här för att garantera din plats.

Se till att komma i tid till passet för att bekräfta din bokning. 15 minuter innan passet startar släpper vi de platser som ej blivit bekräftade till drop-in.

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

Besöksadress:

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

KONTAKT

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049