MEDIYOGA

Ur den mångtusenåriga Kundaliniyogan föddes Mediyoga (Medicinsk Yoga). Sedan slutet av 1990-talet har MediYoga testats på de flesta av våra vanligaste folkhälsosjukdomar. Dagens vetenskapliga tester vittnar om att Mediyoga är en fantastisk metod för mänsklig läkning. Mediyogan innehåller terapeutiska yogaövningar som skapar grundläggande balans på alla plan inom dig, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Dessa övningar har testats i vetenskapliga studier på Karolinska institutet och Danderyds sjukhus sedan januari 2010 i vården av patienter. I Mediyoga används ett holistiskt synsätt på människan där vi ser hur de olika delarna av dig påverkar varandra.

Medicinsk Yoga erbjuds av instruktörer och yogaterapeuter med medicinska kunskaper.

Ett yogapass

Vi börjar alltid med intoning, följt av träning på att ta det Långa djupa andetaget. Därefter följer dynamiska, enkla men kraftfulla yogaövningar - sittandes, liggandes och ett fåtal stående positioner. Övningarna är enkla och kan även utföras på stol för den som vill eller behöver.

Klassen avslutas med en lite längre vila med avslappning följt av en meditation. Meditationerna i Mediyogan kommer från Kundaliniyogan och kan bestå av andningsövningar (pranayama), mantrameditaitoner eller fokuseringsövningar.

Just nu har vi ingen Mediyoga på schemat. Har du en grupp som vill utöva Mediyoga är du välkommen att kontakta oss: info@yogastudion.se

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Besöksadress:

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN