Vinyasa flow

"Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse". Vinyasayoga är en vidareutveckling av klassisk Hathayoga.

 

Det finns Vinyasaklasser för mer eller mindre alla behov och tillfällen. Men generellt är detta en typ av klass för dig som vill ha en omväxlande och lekfull, fysiskt utmanande yogaklass.

I Vinyasaklassen samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positionssekvenser som har till syfte att avblockera uppdämd energi och öka cirkulationen i kroppen.

Passar fint om du vill få igång värme och energi samt både stretcha och stärka musklerna.

Vinyasa skapades ursprungligen av unga manlig elever i Mysore, Indien på 1930 talet. Vinyasans rötter kan spåras tillbaka till en enda man, Sri Tirumalai Krishnamacharya (1888-1989). Krishnamacharya skapade en dynamisk vinyasa yoga praktik som samlar ihop hatha yoga positioner, brittisk gymnastik och indisk brottning. Krishnamacharyas Vinyasa yoga skapades för att disciplinera och förstärka, och den väver en Surya Namaskar mellan positionerna.

Modern Vinyasa yoga liknar mindre och mindre Krishnamacharyas Vinyasa. Nya positioner och nya spännande sekvenser skapas numera och anpassas till alla människor genom att erbjuda så många olika fantastiska varianter som möjligt. Den utvecklas och växer som ett underbart och levande livsverktyg.

Till Schemat!

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

BESÖKSADRESS

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

KONTAKT

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

 Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049