Onsdagar
kl 12:00-13:00

60 min med Evelyn Karina

Hathayoga

Hathayoga

Detta är mycket mer än en form av fysisk träning. De flesta människor upplever kropp och sinnen som hinder, istället för verktyg att utvecklas mot sin högsta potential. Övningarna i Hatha förbereder människan för en transformation genom att tillägna tid, fokus och energi till ens kropp. Asanas är kroppens väg till sitt eget naturligt tillstånd.

Hatha yoga är en inre resa där asanas är ett dynamisk sätt att meditera. Målet är inte själva formen av asanan, utan förståelse av ens mekanism och upplevelse av balansen mellan insats och lätthet i asana, ett sätt att utforska, upptäcka och förena sig med sin kropp. Andetaget visar vägen.

Ta gärna med egen matta till denna klass.

Läs mer om Hathayoga

  

Chitta Vritti Nirodha

Chitta vritti nirodha är sanskrift och betyder ”att bringa stillhet till sinnets aktivitet” och det är detta som varje lektion syftar till och grundar sig i. Kombineringen av meditation, andningsövningar och kroppspositioner är ihopsatta på så vis att de ska ge varje elev en god möjlighet att stilla sitt sinne och släppa på stress och oro. 

 

Pranayama 

Pranayama är våra andningsövningar som syftar till att reglera vår livsenergi (prana) i kroppen. Det är också genom andningen som vi renar våra energikanaler (nadis på Sanskrit) i kroppen. Vi kommer att gå igenom flera andningstekniker.

Asana

Asana är våra positioner inom Hathayogan. De är statiska och kan vara mjuka såsom lite mer utmanande. Under lektionerna går vi också igenom sekvenser av mer flödande rörelser (vinyasa flow).  

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

30 minuter före & efter klass/events

Besöksadress:

Kyrkogatan 29

​852 32 Sundsvall

KONTAKT

info@yogastudion.se

070 - 371 97 20

Var med i konversationen och håll dig uppdaterad om allt härligt som händer hos oss.

REGISTRERA DIG HÄR NEDAN

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

Organisationsnr: 556907-8636

Bankgiro: 115-7049